Нийслэлийн мэргэжлийн хяналтын газраас эрсдэлийн үнэлгээг тогтоон, хяналт шалгалт хийдэг. Тэгвэл түргэн хоолны газар болох KFC-ийг "эрсдэл багатай" хэмээн үнэлж, 2017 оноос хойш буюу хоёр жилийн хугацаанд хяналт шалгалт хийгээгүй байна. Гэтэл "эрсдэл багатай" хэмээн шалгалтын гадуур үлдсэн KFC-гээс хоолны хордлого гарсан. Тиймээс эрсдэлийн үнэлгээг ямар хугацаанд хийх, төлөвлөгөөт шалгалтуудыг тогтмол хийж хэвших зэрэг асуудлаар АТГ-аас НМХГ-т чиглэл өгсөн юм
Сэтгэгдэл (0)
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна