ХӨСҮТ-өөс дараах зөвлөмжийг хүргүүллээ.
Түүхий эд бүтээгдэхүүнийг зөвхөн зөвшөөрөлтэй хүнсний дэлгүүр, супермаркетаас худалдан аваарай.
- Өндөг, өндгөн бүтээгдэхүүн, майонез, мөхөөлдөс, кремтэй бялуу, жигнэмгийг хөргөгч хөргүүртэй газраас авах хэрэгтэй.
- Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тохирсон хэмд нь хөргөгчид хадгалах ёстой. Мах махан бүтээгдэхүүнийг хөлдөөгчид хадгална.
- Болсон болон түүхий эд бүтээгдэхүүнийг тусад нь хадгалах ёстой.
- Хоол хүнсийг бэлтгэх, хэрэглэхийнхээ өмнө гараа заавал угаагаарай.
- Түүхий хэрэглэдэг жимс, ногоог сайтар угааж хэрэглээрэй.
- Ундны усаа 24 цагийн дотор заавал буцалгаж хэрэглэж дуусгах.
Сэтгэгдэл (0)
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна