"Жэй Си Ай" Олон улсын байгууллагын Ази, Номхон далайн бүс нутгийн чуулга уулзалтын бэлтгэл ажилтай холбогдуулан бэлэн байдлыг хангуулах зорилгоор Нийслэлийн Мэргэжлийн Хяналтын Газрын ажлын хэсэг Сүхбаатар дүүргийн 1, 4 дүгээр хороонд байрлах зочид буудал, хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний газруудад урьдчилан сэргийлэх хяналт шалгалтыг гүйцэтгэж байгаа аж.
Шалгалтаар хэрэглэж байгаа үндсэн болон туслах түүхий эд материалууд нь гарал үүсэл, баталгаажилтгүй, түргэн гэмтэх бүтээгдэхүүн болон махны хадгалалт гэсгээлтийн горим зөрчсөн, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний ул мөрийн бүртгэл хөтлөлтгүй, хоолны дээж аваагүй, ажилчид эрүүл мэндийн үзлэг шинжилгээнд хамрагдаагүй зөрчлүүд илэрчээ.
Хоол үйлдвэрлэл эрхлэгчид хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний дамжин бохирдол үүсэхээс урьдчилан сэргийлэх, мал, амьтан, ургамлын гаралтай хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний ул мөрийг мөрдөн тогтоох бүртгэл хөтлөх, дотоодын хяналтыг хэрэгжүүлж ажиллах нь зүйтэй гэж үзсэн байна.
Сэтгэгдэл (0)
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна