Шинэ жилийн салатууд - Шинэ жилийн ширээн дээр амттай, үзэсгэлэнтэй салатуудын хамгийн сайн жор

О.Шүрэнцэцэг
2019/12/31

Шинэ жилийн салат нь баяр ёслолын баяраар удирддаг. Тэдний алдар нэр нь өөр хоорондоо ялгаатай олон янзын хувилбарууд болон бүтээгдэхүүнүүдийн хослолоор ойлгогдож, болзошгүй юм. Зоригтой эсвэл хөнгөн, цагаан хоолтон, эсвэл махан хоол, улирлын чанартай эсвэл зун - энэ нь юу болохыг сонгох.

Шинэ жилийн ширээн дээр салатууд

Шинэ жилийн саладын жорууд нь ердийн хослолдоос хол явж, улирлын чанартай шинэ салаттай хоолоо хийх боломж олгодог. Сонгодог "Грек" -ийн энэхүү анхны хувилбар нь зочдод бүтээгдэхүүнээ сонгохыг хүсч, хүссэн хэмжээгээр нь нийлүүлнэ.

Орц:

  • салат холих - 150 гр;
  • интоорын улаан лооль - 15 ширхэг.
  • Чидунүүд - 10 ширхэг;
  • улаан сонгино - 1 pc.
  • feta бяслаг - 100 гр;
  • том өргөст хэмх - 1 хэсэг;
  • Хадгалж авах навч;
  • чидун жимсний тос, нимбэгний шүүс - амсах болно.

Бэлтгэл ажил

  1. Хоолны нэг талаас угааж, хатаасан салатны холимог тавь. Дараа нь интоорын хэсэг, чидун хэсгүүд, улаан сонгино, улаан сонгино, бяслаг өргөст хэмх, өргөст хэмхний туузыг тавь.
  2. Цитрусын шүүстэй хүнсний ногоо цацаж, тос түрхэнэ. Гамманы навчаар Шинэ жилийн салатыг нэмнэ.

Шинэ жилийн саладын чимэглэл

Хэрэв та шинэ жилийн туршид ямар төрлийн саладыг чанаж болохыг мэдэхгүй бол сонгодог жорыг төрөлжүүлж үзээрэй.

  1. "Olivier" бэлтгэсэн хуучин жороор түрс, хавч загаснуудаар чимэглээрэй.
  2. Бага зэрэг давсалсан хулд загасыг "арьс цув" руу, мөн энгийн "Crab" - байгалийн наймалж мах, эсвэл сам хорхой сүүлээр нэмнэ.
  3. Та тараг, бяслаг, жигнэмэгийн бяслаг дээр суурилсан сүмсээр цэнэглэх туршилт хийж болно.
  4. Шинэ жилийн саладын чимэглэлүүдийн хувьд та жил бүрийн бэлгэдэл болох хөнгөн зууш, өвөрмөц шинж чанарууд, Santa Claus, зул сарын гацуур мод, тоглоом зэргийг дүрслэн харуулах болно.
  5. Бага зэргийн фенүүд нь хүнсний ногоо, ногооноос энгийн хэрэглээг бий болгодог.

Шинэ жилийн салат "Cockerel"

Үзэсгэлэнт шинэ жилийн салатууд нь гоёл чимэглэлийг хийхэд хялбар, жил бүрийн бэлгэдэл хэлбэрээр байрлуулсан байдаг - тахиа, салат өөрөө юу ч байж болно. Доор тайлбарласан өөрчлөлт нь Tbilisi салатыг хэрхэн найртай ширээн дээр гол чимэглэл болгон хувиргаж чадна.

Орц:

  • Үхрийн махны төмс - 300 гр;
  • амтат чинжүү (том) - 1 ширхэг;
  • лаазалсан шош - 450 гр;
  • цөөн тооны самар;
  • сармис - 2 шүд;
  • hops-suneli-ийн чимхүүр;
  • ургамлын тос - 40 мл;
  • усан үзмийн цуу - 25 мл.

Бэлтгэл ажил

  1. Тендлоиныг буцалгаж, тууз болгон хуваана. Аналоги, тайрах ба амтат чинжүүгээр.
  2. Бэлтгэсэн найрлагыг бусад жагсаалтад оруулаарай.
  3. Хулсан-нарели болон сармисны шүднээс хавантай тос, цууг хувцаслаарай.

Салад «Шинэ жилийн цаг»

Та илүү их тэжээллэг, анхны шинэ жилийн саладыг хийхийг хүсч байна уу? Зааварлагчийг цаг хэлбэрээр зогсохыг хичээ, сумны шөнө дунд хүртэл ойртохыг хичээ. Хоолны амт нь chimes-тэй тулалдаж магадгүй юм. Энгийн, амттай найрлага нь найранд дуртай байх болно.

Орц:

  • тахианы тамхи татдаг - 300 гр;
  • бяслаг - 150 гр;
  • тахианы өндөг - 3 ширхэг;
  • майонезаас - 100 гр;
  • бөднө шувууны өндөг - 6 ширхэг.
  • төмс - 2 булцуу;
  • яншуй, лууван, чидун, кетчуп.

Бэлтгэл ажил

  1. Хагас боловсруулсан бяслаг, чанасан, нилээд жижиглэсэн төмс, тахианы өндөг, сумстай тамхи татдаг шувууны утаснуудыг нэгтгэнэ.
  2. Талх хэлбэрээр салатыг тарааж, бяслагны үлдэгдэлтэй шүрших болно.
  3. Боодог өндөгнөөсөө хоёр хувааж тавина.
  4. Лууван хэсгүүдээс сумыг хийдэг. Ургамлууд болон чидунтай хамт хооллоорой.
  5. Та мөн Шинэ жилийн хувьд ихэмсэглэсэн салат хийж, таваг давхаргын бүх найрлагыг байрлуулж, promazyvaya сумс.

Шинэ жилийн бөмбөлөг салат

Энгийн шинэ жилийн салатууд нь ер бусын харагддаг бөгөөд баталгаа нь дараах жор. Салат хольцын жижиг хэсгүүдийг бөмбөг хэлбэрээр хэлбэржүүлдэг бөгөөд энэ нь хуваарьтай идэш тэжээл хэлбэрээр буфет ширээн дээр үйлчлэхэд тохиромжтой юм.

Орц:

  • тамхи татдаг тахиа - 300 гр;
  • боловсруулсан бяслаг - 100 гр;
  • хатуу бяслаг - 100 гр;
  • самарны цөм - 1 зүйл;
  • Чидун, ногоон сонгино - чимэглэл хийх;
  • майонезаас - 40 гр.

Бэлтгэл ажил

  1. Жагсаалтуудын эхний гурван нь хамтдаа, амтлагчтай хамт улирал юм. Бөмбөлөг болон самартай үйрмэгээр өнхрүүлэн үрж гаргана.
  2. Шинэ жилийн анхны салат, чидун болон "утас" сонгино чимэглэнэ.

Шинэ жилийн серпентиний салат

Шинэ жилийн шилдэг salads нь чамин болон хүнд хэцүү бүтээгдэхүүнүүдийг шаарддаггүй бөгөөд махны суурь нь улирлын чанартай хүнсний ногоотой хослуулан тэжээлийн сонголт болж, гол хоолыг орлож болох юм.

Орц:

  • буцалсан хэл - 150 гр;
  • амтат чинжүү (улаан, шар) - 2 ширхэг.
  • 1 селен иштэй иш;
  • Даршилсан өргөст хэмх - 2 ширхэг.
  • нимбэгний шүүс - 1 халбага;
  • Чидун жимсний тос - 35 мл;
  • гич - 1 халбага;
  • Сонгины өд - гоёл чимэглэлийн зориулалтаар.

Бэлтгэл ажил

  1. Peppers нь ур ухаанаар эсвэл дөрвөлжинг хасах боломжтой.
  2. Наранцэцэг, хэл нь нимгэн сүрэлтэй хуваагдана.
  3. Хамгийн сүүлчийн дөрвөн бүтээгдэхүүнийг түлшээр цэнэглэх.
  4. Давхрын давхаргууд нь шинэ жилийн турш үхрийн хэлтэй салат тавьдаг. Мах, селөдери доод давхарт, амтат чинжүүг тараана. Хувцасла.

Шинэ жилийн цэцгийн хэлхээ

Амтат Шинэ жилийн саладууд цаг хугацаа их шаарддаггүй, харин зочдын анхаарлыг татдаг, дараа нь тэдний амтыг нахиалж байна. Ийм төрлийн хоолыг өөр бусад баяраар хүндэтгэн үзэж болно.

Орц:

  • чанасан сам хорхой - 500 гр;
  • хан боргоцой - 250 гр;
  • ногоон өргөст хэмх;
  • өндөг - 4 ширхэг;
  • том өргөст хэмх - 1 ширхэг;
  • майонезаас - 80 гр.

Бэлтгэл ажил

  1. Slice чанасан өндөг, хан боргоцой, өргөст хэмх. Холимог сүүлийг зуушны хамт нэмнэ.
  2. Бүрхүүлтэй саладыг бүрдүүлж, dill sprigs-тай хамарна.
  3. Шинэ жилийн салат сам хорхойтой бэлэн болсон бэлэн хоол бэлэн болно. Үүнээс гадна хүнсний ногооны хэлбэрээр чимэглэсэн Христийн Мэндэлсний Баярын тоглоом.

Салад "Шинэ жилийн зул сарын гацуур мод"

Шинэ жилийн саладууд давстай байх шаардлагагүй. Хоолны амтыг бүрэн гүйцэд боловсруулж амттан эсвэл биеэ даасан амттай болгохын тулд жимсний янз бүрийн хэлбэрийг туршиж үзээрэй. Төслийн үндсэн дээр амталсан бүрэлдэхүүн хэсгүүдийг нэгтгэж, амтлана.

  1. Ашиглаж буй жимс, жимсийг цуглуул.
  2. Шаардлагатай бол тэдгээрийг сайтар зайлж сайтар угааж цэвэрлээд, жижиг хэсгүүдийг нь зүсэж хутга.
  3. Apple буюу хан боргоцойноос одоор тэмдэглэгээ хийнэ.
  4. Лууван, алим нь хүрээг үүсгэдэг.

5.Шүдний ургамлын жимс, жимсгэнэ, дараа нь хоорондоо ойрхон конус дээр бэхлэнэ

6.Шинэ жилийн жимсний салатууд нь адилхан эсвэл цитрусын шүүс, зөгийн балаар цацаж болно.

 


0
angry
0
care
0
haha
0
liked
0
love
0
sad
0
wow

Сэтгэгдэл (0)

ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.

Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна

Шинэ мэдээ
Гурван хүүхэдтэй хэлний бэрхшээлтэй ээжид туслах хандивын аянд нэгдээрэй 58 минутын өмнө
"Чингис хаан нисэх буудал “4 од” зэрэглэлийн үнэлгээ авчээ 1 цагийн өмнө
Нөөцийн махны өргөтгөсөн худалдаа зохион байгуулна 1 цагийн өмнө
"Малжуулах хөтөлбөрөөр нэг малчинд 8 сая хүртэл төгрөг болгож нэмэгдүүлнэ" 2 цагийн өмнө
ТАНИЛЦ: Өнөөдөр цахилгаан хязгаарлах хуваарь 3 цагийн өмнө
Ж.Энхжаргаланг “Төв цэнгэлдэх хүрээлэн” ХХК-ийн гүйцэтгэх захирлаар томиллоо 3 цагийн өмнө
Амралтын өдрүүдэд цас орж, цасан шуурга шуурахыг анхааруулж байна 3 цагийн өмнө
“Тогтвортой хөгжлийн зорилго ба хувийн хэвшлийн оролцоо” сэдэвт сургалт ажилттай зохион байгуулагдлаа 17 цагийн өмнө
Н.Энхбаяр: Гэрээний дагуу сонгуулиар МАХН-д 30 хувийн квот олгоно уу гэсэн саналаа тавьсан 17 цагийн өмнө
Ч.Ундрам: Төв, Сэлэнгэ, Дархан-Уул аймаг хөдөө аж ахуйн үйлдвэрлэлийн төв "Алтан гурвалжин" байх болно 19 цагийн өмнө
Э.Батшугар:Баялагийн сангаар дамжуулж өндөр өсөлттэй эдийн засгийн статистик тоог өрхийн хаалгаар оруулах боломжтой 19 цагийн өмнө
Төв цэнгэлдэх хүрээлэнг 100 хувь нийслэлийн эзэмшилд авлаа 19 цагийн өмнө
Үг хэлэх, үзэл бодлоо илэрхийлэх Үндсэн хуулиар олгогдсон бүх эрх зөрчигдөж байна 19 цагийн өмнө
Гадаадын иргэд зөвшөөрөлгүй хөдөлмөр эрхлэх зөрчил эрс нэмэгдэж байна 20 цагийн өмнө
Б.Бат-Эрдэнэ: Жуулчдын тоог нэмэгдүүлэхийн тулд зочид буудлуудын орны тоог нэмэгдүүлэх шаардлагатай 20 цагийн өмнө
Н.Энхбаяр: Намайг баривчлах даалгаврыг Ц.Нямдорж өгч байсан гэж сүүлд Ц.Элбэгдорж хэлсэн 21 цагийн өмнө
Г.Ариунбуян: Намайг хариуцлага хүлээ гэвэл хүлээхэд бэлэн 21 цагийн өмнө
“Монголын сэтгүүлчдийн нэгдсэн эвлэлийн орон нутгийн форум-2024” Булган аймагт 21 цагийн өмнө
Наадмын нээлт, хаалтыг Ц.Батнайрамдал найруулна 22 цагийн өмнө
Их сургуулиудыг орон нутгийн нээлттэй боловсролын төв болгох эхлэл тавигдлаа 22 цагийн өмнө