KFC зэрэг нийтийн хоолны газрууд, сургуулийн сурагчид үдийн цайнаасаа хордож байна. Өмнө гарсан хоёр тохиолдолд БНХАУ-аас импортолсон тахианы мах хэрэглэсэн нь эхний байдлаар тогтоогдоод байгаа. Нийтийн хоолны газрууд хеликобактер гарах шалтгаан болж байгаа, шавж мэрэгчид үүрлэсэн гэх гомдлууд АТГ-т ирдэг байна. Үүнтэй холбоотойгоор нийтийн хоолны салбарт мэргэжлийн хяналтын байцаагчид хэрхэн хяналт тавьдаг нь анхаарал татаж байна. Тиймээс АТГ өнөөдөр НМХГ-ын удирдлагуудтай хэлэлцүүлэг зохион байгуулна. Манай сайт уг хэлэлцүүлгээс шууд дамжуулна
Сэтгэгдэл (0)
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна