Хүнсний аюулгүй байдал гэдэг зүйлд онцгой анхаарах цаг болсон энэ үед Органик хүнсний тухай хуулийг УИХ-ын гишүүн Ч.Ундрам тэргүүтэй нэр бүхий гишүүд санаачилжээ. Органик хүнснээс гадна манай улс шиг мал аж ахуйн оронд малчид барилгын саванд мах, сүү бүтээгдэхүүнээ хийдэг нь анхаарах ёстой асуудал гэдгийг онцолж байна. Учир нь формальдегид тэргүүтэй хорт хавдар үүсгэгч бодис саванд ашиглагдсан байдаг гэж УИХ-ын гишүүн Ч.Ундрам хэллээ
Сэтгэгдэл (0)
Сэтгэгдэл бичигдээгүй байна